Direktan let Niš Nirnberg Air Serbia

Čuo sam da će otpočeti da se obavlja direktan let Niš Nirnberg Air Serbia avio kompanijom, pa me zanima da li je to tačno i ako je tačno koja je cena. Hvala. Milivoje Vasić, Vranje

Posetilac: Milivoje Vasić, Vranje
Datum: 17.06.2019
Grupa: Avio karte

Direktan let Niš Nirnberg Air Serbia

Poštovani gospodine Vasiću,

Kompanija Air Serbia počinje od 15.07.2019. godine da vrši direktan let Niš Nirnberg Air Serbia!!!  Letovi na liniji Niš-Nirnberg-Niš će se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, u julu obavljati svakog ponedeljka i četvrtka u oba pravca. Od avgusta, po planiranom a promenljivom redu letenja, letovi na liniji direktan let Niš Nirnberg Air Serbia će se obavljati ponedeljkom i petkom u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Nirnberg Air Serbia sa ručnim prtljagom i svim plaćenim taksama po putniku iznosi OD 71 EUR! Za sve dodatne informacije u vezi povratne avionske karte Niš-Nirnberg-Niš možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Niš Nirnberg Air Serbia pametno je da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija i kupovina avionske karte za Nirnberg

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.